Celosten razvoj prilagojenih
informacijskih rešitev

Nahajate se tukaj

Novice

Novice podjetja

Domena brez certifikata httpsGoogle je letos začel zahtevat domenski certifikat (domena je dosegljiva predvsem na https) in med zadetki, ki nima certifikata dodajat opombo, da domena ni preverjana. Tudi v google chromu in firefoxu se je pri domeni (zgoraj levo) začel pojavljati rdeč križec (opozorilo), da stran ni preverjena.

V začetni fazi uvajanja, pri nas ponujamo popuste za namestitev

Upravljanje z gesli je verjetno ena pomembnejših tem, ki jih bomo v prihodnosti obdelali še bolj podrobno. Zato za enkrat na kratko. Uporabniki, ki si izbirajo enostavna in kratka gesla, predstavljajo velik varnostni hendikep vsakega sistema. Uredniki in avtorji vsebin spletnih strani postajajo tako nemalokrat tarča nepridipravov, ki njihovo lahkomiselnost zlorabljajo. Zakaj, kdaj drugič.

Najprej malo (zelo malo) teorije!

Javljanje v Živo iz lokacije Danes 5.2.2014med 15.00 in 17.00 se bomo skupaj z našo ekipo portala euportal.si javili v živo iz evropskega parlamenta v Strasbourgu

Predstavitveni video Youtube

Na spletnem video omrežju Youtube smo objavili prvi predstavitveni video podjetja Infotronika izdelanega "v hiši" s tehnologijo 3D simulacij.

Prava ideja

S ponosom objavljamo, da so našo varovanko Tino Koder predstavili v oddaji „Prava ideja”, kar je deloma tudi naša zasluga. Vsekakor je na oddaji omenila tudi naše podjetje, ki skrbi za njen spletni nastop in strategije povezane z njenim uspehom.

Inovativnost 2010Naše podjetje se predstavlja na sejmu Inovativnost 2010, ki poteka 17. in 18. maja na Gospodarrskem Razstavišču Ljubljana. Pridite na prijeten pogovor, med 15. in 18. uro na našem razstavnem prostoru ponujamo majhno popestritev v obliki sprostitvene mobilne masaže.

Infotronika je ustanovni član mlade skupine podjetnikov UPP (Ustvarjalna Podjetniška Prihodnost), ki je nastala pri Območni gospodarski zbornici Ljubljana.

WAA - Web Analytics Association je svetovna organizacija, ki se ukvarja s spletnimi analizami, določa trende tovrstnih raziskav in objavlja zanimive raziskave iz tega področja. Web analiza je pomemben faktor pri doseganju boljših rezultatov vaše strani.  Organizacija ponuja podporo, izobraževanja in razvoj standardov in najboljših pristopov (best practice) na področju web analize in SEO (Searc engine optimisation) marketinga.

Strani