Celosten razvoj prilagojenih
informacijskih rešitev

Nahajate se tukaj

Spletne tehnologije

Spletne strani so sestavljene iz posameznih delov, ki funkcionalno tvorijo celoto posameznih strani in jih imenujemo moduli. Bistvena lastnost modulov je, da vaše vsebine približajo uporabnikom in s tem povečajo verjetnost nakupa vašega izdelka. Zamislite si modul, ki na vaši spletni strani izračuna uporabnikom privarčevan znesek v primeru uporabe vašega izdelka.

Najbolj obiskane strani med Google zadetki

Optimizacija strani so tehnike postavitve strani in medsebojnih povezav na način, da se izpostavi pomembne vsebine in poveča dotok obiskovalcev, ki jih posamezna vsebina zanima.

Mobilne spletne strani

Mobilne spletne strani izkoriščajo široko paleto novih funkcij zadnje različice jezika so posebej prilagojene in izkoriščajo dodatne funkcionalnosti pametnih telefonov (sodnizvedenec.si). Prikaz se avtomatično prilagodi posameznim napravi in njenim dimanzijam, izkorišča pa tudi tehnične zmogljivosti naprave, kot so navigacija, funkcija telefoniranja itd.

Zanesljiva in kvalitetno izdelana spletna stran naj bo temelj vašega nastopa na svetovnem spletu. Premišljena, strateško izdelana spletna stran, ki se aktivno vklaplja v sodoben splet in izkorišča uporabo novih tehnologij, vam bo prinesla bistveno večjo povezanost s kupci in posledično večjo prodajo.

Izdelava spletne trgovine primer

Spletna trgovina je vaše sodobno, neobhodno orodje za dosego boljših poslovnih rezultatov. Spletna trgovina, ki je v vsakem trenutku dosegljiva, vam omogoča dostop do potencialnih kupcev izven vašega delovnika in kraja poslovanja. Spletna košarica je lahko tudi nadgradnja vaše obstoječe strani.